Return to site

Eenvoudige manier om een factuur in Office 365 te bekijken

· Office 365

Als je de eenvoudige stappen voor het bekijken van een factuur in Office 365 wilt weten, dan ben je hier absoluut aan het juiste adres. Omdat je hier de eenvoudigste en snelste manier zou krijgen om de rekening in je Office-account 365 te bekijken. Dus, als je dat ook wilt, lees dan deze blog goed door.

Laten we nu stoppen en verdergaan met de stappen voor het bekijken van de rekening in Office 365 hieronder. Je mag alleen maar elke stap zorgvuldig volgen, zodat je geen rommel krijgt. Daarom zijn nu de stappen:

  • Allereerst moet je verhuizen naar het admin center.
  • Daar wordt u voorgesteld om op de factureringsoptie te klikken.
  • Vervolgens moet u de rekeningen en betalingsoptie selecteren.
  • Daarna moet je een datum kiezen in de vervolgkeuzelijst.
  • Daarna moet u naar de overzichtspagina gaan.
  • Ten slotte moet u een PDF afdrukken of opslaan, selecteer gewoon de download-PDF.
Bellen Office 365 telefoonnummer | Office 365 Bellen

Dit zijn dus de stappen voor het bekijken van een factuur in Office 365. Maar als je wat hulp nodig hebt met betrekking tot Office, dan zou je zonder hier en daar te roamen, naar de website moeten gaan en kijken of een gegeven blog nuttig of nuttig is voor jou. Als ze niet helpen, neem dan rechtstreeks contact op met Bellen Office 365 Nederland en vertel ze over de problemen, zodat je de problemen volledig kunt oplossen. En we hebben goede experts, zij zouden u de juiste en gepaste oplossingen geven, dus als u de rekening of factuur moet bekijken, neem dan zonder tijd te verspillen contact op met de experts en krijg ondersteuning. We zijn er altijd om je te helpen, dus maak je geen zorgen meer.

---------------------------

Originele bron

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly