Return to site

Eenvoudige stappen om Office 365 Team Site in de cloud in te stellen

· Office 365

Bent u op zoek naar enkele eenvoudige stappen om Office 365-teamsite in de cloud in te stellen? Dan zou je blij moeten zijn om te weten dat je in een one-stop-oplossing zit, want wij bij Bellen Office 365 nummer zijn er om de gebruikers te helpen de installatie op de gemakkelijkste manier uit te voeren. Hiervoor moet je de blog doorlezen en de onderstaande stappen zorgvuldig volgen.

  • Eerst moet u een beheerder kiezen of het een klein bedrijf is of niet. Het is altijd beter om twee mensen toegewezen te hebben die de site kunnen besturen en de activiteiten kunnen voortzetten. Dus als u geen beheerder hebt toegewezen, moet u dat eerst doen.
  • Vervolgens hoeft de toegewezen beheerder na het aanmelden alleen de functies, het abonnement en de bronnen te beheren vanaf de startpagina, die alleen zichtbaar zijn op het scherm na de Admin-aanmelding.
  • Nu moet u een sjabloon kiezen en deze vervolgens ook een titel geven, zoals een teamsite voor de auteurs, waarna de sjabloonindeling die u selecteert, de functies voor toevoegen en wijzigen op het scherm krijgt.
  • Er zijn ook rollen zoals Beheerder, Auteur, Ontwerper, Bezoeker, enz. U moet rollen instellen voor de teamleden die u als gebruikers hebt geselecteerd.
  • Vervolgens moet u de standaardinstellingen wijzigen. U kunt de groepsrechten van de teamsite zelf toevoegen of verwijderen.
  • Nu moet u een bibliotheek kiezen voor alle documenten die u in de siteacties vindt, hier moet u een nieuwe documentbibliotheek kiezen.
  • Eindelijk vanuit de bibliotheekhulpmiddelen, kunt u het nieuwe document kiezen door naar de webtoepassing te gaan.
Bellen Office 365 helpdesk nummer

Nou, nu ben je goed om het team te laten zitten met behulp van de cloud. Als u tijdens het proces problemen tegenkomt, kunt u ons meteen bellen op Office 365 helpdesk Bellen en het probleem is meteen opgelost. Omdat we specialisten hebben die altijd en overal onderweg zijn.

------------------------

Originele bron

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly