Return to site

Methode voor het instellen van Office 365 op je iPhone

· Office 365
De methode voor het instellen van Office 365 op een iPhone-apparaat is helemaal geen moeilijke taak. Er is echter een juiste methode nodig en de procedure om hetzelfde te kunnen doen. En als u op dit moment naar dezelfde oplossing zoekt, dan bent u hier, want hier vindt u alle antwoorden op uw vragen.
Voor overige gerelateerde zaken met betrekking tot uw Office 365 account kunt u gerust het team van experts van Bellen Office 365 bereiken. En het team lost alle problemen direct op en biedt u alleen betrouwbare oplossingen.
Office 365 helpdesk Bellen
Nu moet je de onderstaande stappen volgen om de e-mail van je Office 365 email op je iOS-apparaat in te stellen:
  • Je moet eerst gaan om een ​​tik op de ‘Instellingen’ optie.
  • Vervolgens moet u op de optie 'Mail' tikken en vervolgens op de optie 'Account toevoegen' tikken.
  • Daarna moet je ook een tik geven op het tabblad ‘Exchange’.
  • Je moet nu ook je campus e-mailadres en wachtwoord invoeren op de weergegeven pagina. Daarna moet je klikken om naar de volgende te gaan.
  • Nu moet je op de huidige pagina de server invoeren als outlook.office365.com en dan moet je je gebruikersnaam invoeren als gebruikersnaam@ad.fullerton.edu.
  • Vervolgens moet u gaan en de soorten accountinformatie selecteren die u op uw respectieve apparaat wilt synchroniseren.
  • Eindelijk de bovenstaande stappen volgen en je bent klaar met het proces.

De bovenstaande stappen zouden u moeten helpen om de procedure met succes uit te voeren, aangezien de stappen betrouwbaar zijn om u te helpen hetzelfde te doen. Maar mocht je een probleem hebben met andere gerelateerde vragen dan kun je altijd contact opnemen met het team van technici van Bellen Office 365 helpdesk nummer. En de techneuten zullen u onmiddellijk helpen met de beste services en oplossingen die effectief zijn. De service die hier wordt geboden, is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar, dus u kunt het team altijd bellen zonder enige aarzeling.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly